néhány javaslat



Jöjjön néhány hasznos jótanács.

- Vállajuk magunkat - ugyanis, ha nem szeretjük önmagunk, hogyan is várhatnánk el, hogy más szeressen bennünket?!
(itt nem csak a fotó meglétére gondolok, hanem arra is, hogy legyünk pontosak és alaposak, amikor regisztráció után az adatlapunkkal foglalkozunk)

- Mindenképpen írjunk bemutatkozó szöveget, ne legyünk sablonosak, próbáljunk egyedit alkotni, hisz van, hogy egy fotó nem elegendő ahhoz, hogy meghódítsuk a másik nem egyik képviselőjét.
(valljuk be öszíntén, a külső nem minden)

- Fénykép - ne alkalmazzunk fürdőruhás, pucsítós, partizós, csücsörítős fényképeket, ezeket inkább rejtsük el jól egy nem használt mappában a számítógépünkön. Persze nem azt mondom, hogy csadorba vagy apácának öltözve "adjuk el magunkat", hanem, hogy lehetőségeinkhez mérten próbáljunk szolidak maradni. Vallom, hogy a jó fotó megelőz minden félreértést. Elvégre, aki kukorékol az ne csodálkozzon, ha kakasnak nézik! Az én adatlapomon viszonylag gyakran cserélődtek a képek, de ezek mindig konszolidáltak voltak. Legtöbbször irodai képet használtam. (persze óhatatlan, hogy a hülyéket ez alapján kiszűrjük, de ha nem adod mások alá a lovat, akkor sok-sok kellemetlenségtől megkímálheted magad a későbbiekben)

- Legyenek elképzeléseink és elveink! és ezekhez mindig ragaszkodjunk! - Tudjuk, hogy mit akarunk és hogy merre tartunk! Szánjunk rá időt, üljünk le és gondoljuk át, mi az amit keresünk, mert a külső és belső értékek éppen oly fontosak! Sokan megkövezhetnek, de hiszem, hogy mindenkinek van zsánere, próbáljunk ez alapján társat keresni, ha nem jön be, még mindig kipróbálhatjuk milyen egy másik típus ;)

Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése