javaslat II.



Az előzőekben tettem néhány javaslatot a helyes fénykép kiválasztásról, az adatlapunk kitöltéséről valamint az elképzeléseink fontosságáról.


Fontosnak tartom még elmondani, hogy az adatlapunkon megjelenő információk legyenek diszkrétek. Ugyanis ne feledjük el azt a nem is oly apró tényt, hogy sokan az internet nyújtotta arctalanságot/személytelenséget kihasználva akár vissza is élhet az adatainkkal.
Semmiképpen sem szeretnék általánosítani (!), de sajnos a létrehozott regisztrációk zöme, nem mondható el korrektnek. Négy évvel ezelőtt, amikor rutin nélkül megcsináltam a regisztrációm, azt hiszem igazán örültem volna, ha valaki felhívja a figyelmem néhány fontos dologra. Persze korral van az embernek valamennyi kialakult radarja, ami alapján képes különbséget tenni az emberek közt, de valljuk be, a női megérzés nem mindig működik.
Sokszor találkoztam szélhámosokkal, kalandorokkal, akik valójában nem is társat, inkább alkalmi partnert kerestek!!!
Szerencsére azonban, vannak szép számmal olyanok is akik tényleg magányosak és ugyanazon szándékkal regisztráltak amiért mi is, ez pedig nem más, mint hogy párra leljünk!

hogyan szűrhetjük a jelentkezők közül a számunkra megfelelőt?
nos tökéletes szabályok erre vonatkozóan nem léteznek, tapasztalatok vannak, amiket megpróbálok összesíteni ezzel segítve minden olyan nőt, sorstársam, aki egyéb lehetőségek hiányában úgy határoz, hogy igenis kipróbálja a XXI. század egyik legnagyobb találmányát, az NetRandi-t.

Ha már van elképzelésünk a keresett partnert illetően, akkor elég könnyű helyzetben vagyunk! Minden társkereső oldal rendelkezik olyan funkcióval, ahol az általunk beállított paraméterek szerint tudunk keresni.

- regisztráció alapján
- testmagasságra
- testalkatra
- szem és hajszínre
- érdeklődési kőrökre
- lakhelyre

Ha ez mégsem volna elegendő, akkor még mindig szűkíthetjük
- családi állapot beállításaira (egyedülálló, kapcsolatban, elvált, külön él...)
- a keresett kapcsolat típusára (tartós, alkalmi...)
- testékszer, tetoválás, valamint káros szenvedélyek meglétére (legyen, ne legyen)

Ha így sem hoz eredményt a keresés, még mindig van lehetőség arra, hogy az úgy nevezett "közös nevezőt" használjuk, ami segít összehozni azon adatlapokat ahol a legmagasabb az egyezés. Ezt általában %-ban jelenítik meg.

Érdemes még, amennyiben lehetőségünk van figyelemmel követni a friss regisztrációkat is. Itt szűrhetjük le a megfelelő konzekvenciákat :-) ugyanis sokan a régi felhasználók közül, újra és újra regisztrálnak...

Ha megtaláltuk a megfelelő keresett személyt, az adatlapján láthatjuk, mikor regisztrált, mikor lépett be utoljára.
Amennyiben az adatlapján tetszik amit olvasunk, a kép is megnyerő, akkor bátran írjunk neki. Merjünk "kezdeményezőek" lenni!
Legyünk ötletesek és egyediek, ne rohanjuk le a kedves férfit sablon kérdésekkel, s ha lehetséges, akkor ne egyből arról faggassuk, mennyit keres, kivel és hol él...
A társkeresés véleményem szerint nem erről szól!
Írjunk neki egy rövid bemutatkozást, amivel felkelthetjük az érdeklődését.
Ha reagál, az már félsiker!
Sok férfi arra hivatkozva, hogy nem szereti a társkereső használatát szeret azonnal a tettek mezejére lépni s telefonszámot esetleg randit kér! Sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat, ha nem adjuk ki a telefonszámunk mindenkinek. (ki örülne annak, ha éjjel-nappal hívogatná egy ismeretlen személy?)
Mielőtt bárkivel is találkoznánk, én tanácsolom, váltsatok néhány levelet. Ebből úgyis kiderül, hogy valóban egymást keresitek-e.
Ha már túl vagytok néhány levélen, megkérdezheted, hogy megtalálható e valamelyik közösségi portálon. Így megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban létező személyre találtál, vagy csak egy unatkozó "fake" adatalapra.
(Szeretem a közösségi portálok nyújtotta szabadságot, lévén, ezek segítségével, megspórolhatunk magunknak egy csomó felesleges kőrt. Hiszen, ezek alapján nem csak arról értesülhetünk, hogy az adott férfi milyen ismeretségekkel rendelkezik, de megtudhatjuk azt is, hogy mennyire volt őszinte, amikor a regisztrációját létrehozta. Persze, vannak sokan olyanok is, akik ezen közösségi portálokon létrehozott adatlapjukon még az alapvető információkat sem töltötték ki. Szerencsére ők vannak kevesebben.)

Randi helyszín, első találkozás

Legyen az fiatal, vagy idősebb párkereső mindannyian izgulunk az első találkozáskor. Erre és ez ellen nincsenek szabályok, javaslatok. :) Túl kell élni!
A helyszín megválasztása nem mindig könnyű feladat, próbáljatok találni egy olyan helyszínt, ami mindkettőtöknek megfelel. Lehetőleg olyan közterületen, vendéglátóipari egységben, ahol sok ember megfordul. Ez lehet egy tér, teázó, kávézó. Nem javaslom a bár, a mozi, a szórakozóhely látogatását első alkalommal.

hamarosan
Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése