Társkereső...de melyik??!


Sokakban felmerül a kérdés - főleg első neki indulás esetén - hogy vajon melyik társkereső portálra is regisztráljanak. Bizony nem egyszerű a választás,hiszen számtalan oldal próbálja becsalogatni a párt kereső emberkéket. Lássunk pár általunk kipróbált portált,amit merünk ajánlani:)



Startrandi avagy Párom – Az oldal ötletes már abból a szempontból is kiindulva,hogy készült egy nőknek és egy férfiaknak. A funkciók teljes mértékig kielégíthetőnek mondhatók,mind keresési szűkítés,mind adatlap szerkesztési szempontból. Módunkban áll fényképet feltölteni,fórumozni és chatelni is. Előny még,hogy alap esetben ingyenes,tehát minden funkciót bátran használhatunk...kivéve a blogolást. A levelek megírhatósági száma 15,ami azt hiszem kezdetnek bőven elegendő. A további funkciók eléréséhez,már VIP tagságot kell fizessünk. Ilyenkor már alkalmunk nyílik megnézni kik tettek minket kedvencé,kik néztek,elrejtsük-e adatlapunkat a külső nézelődők elöl illetve lehetőségünk van korlátlan mennyiségű levél küldésre is.
Így ezt az oldalt bátran ajánljuk:)


Szívküldi – Talán az egyetlen és bátran mondhatom,hogy ajánlható olyan oldal ami teljes körü regisztráció nélkül müködik. Csupán csak annyira kell regisztrálnuk,hogy feladhassunk egy pár szavas hirdetést,melyben az alapvető adatokon kívül – lakhely, szem/haj szín ,testsúly,magasság,horoszkóp és keresett kapcsolat típusa – egy fénykép feltöltésére is lehetőségünk nyílik. A további előnye az oldalnak,hogy teljesen anonim keresési funkciókkal rendelkezik. Tehát ha keresésünkben rátalálunk álmaink Ő-jére már csak egy levél kattintásnyira vagyunk tőlle. A nekünk beérkező levelek pedig egyenesen a postafiokunkban ladolnak.
Az oldal szintén ajánlásra kerül:)


Love – Egy szintén nagyon népszerű,sok regisztrálóval megtelt társkereső oldal. A funkciók itt is teljesen jól működnek,mind keresést,mind szerkesztés szempontjából. Használhatóságát tekintve itt is ingyenesek az alapfunkciók. A VIP tagság előnyei itt is a ki-kit nézett,ki vett fel kedvencnek funkciók,illetve lehetőségünk nyílik személyre szabottabb adatlapot létrehoznunk, ami videó és hang anyag feltöltés.
Ez a portál is bekerül az ajánlhatók közé:)


Nlcafé – Ez is igen ismert portálnak számít, bár már kevésbé kedveltebb,legalábbis tapasztalatom szerint. A funkciókra itt sincs panasz,alkalmunk nyílik minden más oldalon megtalálható menüpontra. Itt is érvényes a VIP előfizetés,amivel szintén elérhetővé válnak a bővített funkciók.
Az oldal szintén ajánlásra kerül:)


Kedvesem – Kevésbé népszerű,de kedvelt tárkereső oldal. A regisztrációk száma már nem olyan nagy,mint az elsők között felsoroltaknál. A funkciók itt is teljes mértékig használhatóak.
Ajánlásra tesszük ezt is:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése