Kedvenc...

Követve a gondolatmenetet...Casadera felhívta a figyelmem egy igen érdekes dologra:) A legtöbb társkereső oldalon létezik KEDVENCEK funkció. Ez körülbelül úgy működik,hogy amíg lázasan kutatunk a Férfi felhozatal között...lehetőségünk nyílik arra,hogy egy esetlegesen szimpatikus adatlapot elmentsünk és Kedvenc címszóval elraktározzuk. Ez több szermpontból is hasznos...vegyük például azt a tényt,hogy nem merünk neki írni levelet.Így megmarad az a választási lehetőségünk,hogy ha kellő bátorságot szedtünk össze,akkor ne kelljen újra keresnünk az adatlapját...hanem csak „előkapjuk” az elmentett lapok közül.
A másik eshetőség amire alkalmas ez a funkció,hogy úgymond szemmel tartsunk valakit,aki talán felkeltette érdeklődésünket. Ugyanis,nem csak hogy kéznél lesz az adatlapja,de folyamatosan láthatjuk azt is,hogy éppen mikor lépett be utoljára.
Csupán egyetlen,de mégis értetlen dolog merül fel bennünk...amikor látjuk,hogy bizony valaki kedvencek közé rakott minket,de még 2 hónap elteltével sem történik semmi. Ilyenkor van,hogy megkísérlek egy érdeklődő levelet írni,melyben tudatom az illetővel,hogy észrevettem velem szembeni szimpatizálását. A reakciók bizony elég érdekesek tudnak lenni...van hogy még választ sem kapok...van,hogy egy értetlennek látszó levél érkezik,melyben közlik velem,hogy igen-igen felvett,de akkor mivan...és csupán az esetek 10%-ában kapok pozitív ismerkedésre hajlamos választ.
Hát ki érti ezt?:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése