mire elég 7perc?

Van egy tartozásom, ennek szeretnék eleget tenni.
Történet, mely "RapidRandis" élményem kvázi beszámolója.


Történt egyik nap, hogy egy szintén társkereső barátom (férfi), megkért, kísérjem el, egy ún. RR-ra. Kicsit húzódoztam tőle, de végül beadtam a derekam, mondván, legalább telik az idő és még az is lehet, hogy jól érezzük magunkat.
Nos szkeptikus vagyok, de nem reménytelen, még mindig hiszek és naivan remélek.
Első véleményem még a RR előtt annyi volt, amíg a helyszín felé igyekeztünk barátommal, hogy igazából 7perc valójában nem elég ahhoz, hogy megismerj valakit, legfeljebb benyomást képes ébreszteni bennünk. Ami vagy bejön vagy nem. 50-50%. Se több, se kevesebb!
Odafelé menet megtudtam, hogyan is működik ez a randiforma.
10nő és 10férfi tölt el 10x7 percet egymással.
Minden résztvevő kap egy papírt, amin fel vannak sorolva a jelentkezők.
Ezen a lapon kell jelölnünk azt, hogy, ha a másik tetszik nekünk. A koncepció nem rossz. Hiszen, ha egyezés található, akkor a szervezők kiadják az előre egyeztetett elérhetőségeinket a másik félnek.
Egy csomó kérdés kavarog bennem, de ezeket már nem tudom feltenni, mert időközben megérkezünk a helyszínre. Remek kávézó, modern berendezéssel, egyetlen hátránya, hogy pincehelység és így hiába a légkondi, kissé levegőtlen.
Néhány sorstársam már a helyén várakozik, igazából nem tudom eldönteni, hogy ők tényleg társtalanok, vagy beépített emberek-e. Leülök az egyik szabad helyre, kedves, udvarias pincér érkezik, megkérdezi szeretnék e fogyasztani valamit. Mivel meleg van, természetesen rendelek egy üdítőt. Szemem sarkából próbálom felmérni az "ellenfeleket", de elégedetten nyugtázom, hogy nem lesz problémám velük, egy cél vezérel bennünket.
Egymás után érkeznek a többiek, egyenlőre szintén csak nők. Egyikükkel beszélgetésbe elegyedek, megtudom, neki már nem az első RR lesz ez a mai. (itt már azért vannak kétségeim) De mielőtt belekezdhetne a részletekbe, szépen libasorban megérkeznek a srácok. Igyekszem nevetés nélkül végig mérni a társaságot. Nehezen megy.
Tíz pasas érkezik, köztük a haverom, aki kacérul rám kacsint. A fent maradó 9 pasasból egyik sem az esetem. A legtöbbjük pocakos, kopaszodik, kilóg a szőrzete vagy mindhárom negatív kombóval rendelkezik.
Az első pasi levágódik az asztalomhoz, erősen közelít a 40hez, kopott öltönyt visel, ápolatlan. Szinte bemutatkozni sincsen időm, elővesz egy lapot és vadul elkezdi felolvasni az előzőleg általa felírtakat. Figyelek. Tőmondatokban felsorolást tesz önmagáról.
Sípolás hallatszik, ez jelzi, hogy érkezik a következő pasi. Fiatal véknya gyerek. Megtudom manager. Aranyos jó fej, de az első 3percben tisztázzuk, hogy nem egymást keressük. A sípszóig megvitatjuk, hogy melyik lányka tetszik neki, sok szerencsét kívánok, majd sípszó és érkezik a következő pasi.

Meglepő, de tetszik és nem a haverom. Velem korú fiatal srác, helyes, aranyos, a 7perc gyorsan eltelik, megkapja a csillagot a neve mellé!
Négyes pasi a haverom. Amint leül beavat a részletekbe, elmondja, hogy neki tetszenek a csajok és biztos ami biztos mindenki neve mellé kap egy keresztet.
Sípszó, érkezik ötös. Köpcös, szakállas, bölcsész. Lelkes, még udvarol is, bár erősen sablon gyanús a szöveg.
Hatos, végre szóhoz is hagy jutni, végre beszélhetek, és még érdekli is. Kár, hogy engem nem dobogtat meg.

Nem említem a többi pasit, inkább az eredményről beszélnék. A 10-ből 3 csillagot osztottam ki.
Miután hazaértem 2 levél várt az email fiókomban.
Kettő pasival egyezett a csillagunk :)
de ez már egy másik történet lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése